In49troductie

Als distributeur van industriële chemicaliën onze klanten ontzorgen: dat is onze missie. En dat al sinds 1933! Maar dat kunnen we niet alleen. Daarom werken we nauw samen met toonaangevende producenten zoals AKZO Nobel, Kao Chemicals, Lanxess, Kemira en Inovyn.

Uw wensen staan voorop

Onze klantenkring is even gevarieerd als de producten die we leveren, zoals chemicaliën voor land- en tuinbouw, papierindustrie, verfindustrie, cosmetica en bij wasserijen, bodemsaneringen, zwembaden en afvalwater- en drinkwaterbehandeling.

In de loop der jaren hebben we een aantal specialisaties opgebouwd, zoals de belevering van openbare zwembaden, reinigingsmiddelen, afvalwaterbehandeling en drinkwaterbereiding.

Vanuit onze locatie in Apeldoorn waar we de chemische producten opslaan, kunnen we snel en uit voorraad leveren. En doordat we met eigen vervoer werken, zijn we binnen no time naar u onderweg.

Diensten

Als extra service, naast de normale distributieactiviteiten, kunnen wij diverse producten op uw recept oplossen, mengen, verdunnen en afvullen. Daarnaast bieden we vakkundige en technische ondersteuning aan onze klanten. Ook voor informatie en advies over milieu en veiligheid kunt u altijd bij ons terecht.

Wet- en regelgeving 

Breustedt Chemie is aangesloten bij het VHCP en neemt het deel aan het Responsible Care programma van deze branchevereniging. Dit betekent dat bedrijfsactiviteiten als productie, distributie en opslag van chemicaliën plaatsvinden met de grootst mogelijke zorg voor gezondheid, veiligheid, kwaliteit en bescherming van het milieu. Daarnaast is Breustedt Chemie gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001 en Responsible Care.

Klaar om continuïteit door te voeren in uw chemie voorzieningen? Start nu