Distributie C6hemicaliën

5 redenen om voor Breustedt te kiezen

Als u chemicaliën bij ons bestelt, wilt u uiteraard dat wij uw chemische producten zo snel mogelijk leveren. Dat snappen wij bij Breustedt maar al te goed. We zijn niet voor niks al jaren lang dé specialist in distributie van industriële chemicaliën. Onze succesfactoren:

 • Uw wensen staan centraal
  Bij Breustedt produceren we op klantvraag. Vanuit onze 34 opslagtanks kunnen we op elk moment van de dag uw chemische producten afvullen in de hoeveelheid en verpakking die u graag wilt. Onze goed opgeleide medewerkers zijn hierbij een belangrijke factor.
 • Snelle en flexibele levering
  Juist doordat we op klantvraag produceren, zijn we snel en flexibel. U kunt ervan uitgaan dat wij uw bestelling binnen vier dagen afleveren.
 • Bereikbaarheid
  Breustedt levert door heel Nederland. Daarom is een centrale ligging voor ons van groot belang. Op het bedrijventerrein ‘Ecofactorij’ in Apeldoorn hebben we een perfecte plek gevonden. Breustedt ligt naast de snelweg waar de A1 en de A50 elkaar kruisen. Zo kunnen de tankauto’s met chemicaliën ons makkelijk bereiken en zijn de vrachtwagens met uw bestelling zó naar op uw weg.
 • Onze werkwijze
  Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Tankauto’s lossen daarom onder ‘vrije val’ op ons zeven meter hoge dak. Door gebruik te maken van de zwaartekracht stromen de chemische stoffen op een milieubewuste en veilige manier onze opslagtanks in. Ook is ons gebouw vrijwel CO2-neutraal. Daarnaast voldoet ons pand uiteraard aan de wettelijke eisen.

 • Veiligheid
  Veiligheid staat in onze sector voorop. Daarom zijn alle onze chauffeurs ADR-gecertificeerd: ze mogen dus gevaarlijke stoffen vervoeren. Uiteraard voldoen we aan de laatste wettelijke eisen wat betreft het lossen en afvullen van chemicaliën.

intro Breustedt Chemie innovatieve overslag chemicalien

Al 70 jaar lang dé specialist in distributie van industriële chemicaliën!

Onze grote opslagruimte leent zich er uitstekend voor om ook úw chemicaliën op te slaan.

Of u nu kiest voor IBC’s, cans of vaten: we verpakken uw chemische producten graag voor u.

Bent u op zoek naar een afwijkende concentratie van uw product ten opzichte van de standaardconcentratie? Geen probleem!

Als u een eigen receptuur heeft, kunt u voor het mengen en oplossen ook bij ons terecht.

Moeten er chemicaliën naar u vervoerd worden? Regel het vandaag nog!