Afvullen / V23erpakken

Chemicaliën afvullen en verpakken

Chemicaliën afvullen en verpakken op klantvraag: dat kenmerkt onze dienstverlening. De tankwagens rijden via de hellingbaan naar boven en lossen onder vrije val vanaf ons dak in één van de 34 bulktanks. Om veiligheidsdredenen slaan we de producten gescheiden van elkaar op.

Zorg voor het milieu

Alle tanks staan op opvangbakken. Hiermee voorkomen we dat chemische stoffen zomaar in het milieu terechtkomen. In onze afvulruimte staat een gespecialiseerde medewerker klaar om de juiste hoeveelheid chemicaliën voor u af te vullen in de verpakking die u wenst.

Welke verpakking kiest u?

Of u nu kiest voor IBC’s, cans of vaten: we verpakken uw chemische producten graag voor u. De meest voorkomende verpakkingen zijn cans, vaten en IBC's, maar we leveren ook in bulk van 1000 liter tot volle wagens. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw chemicaliën onder private label af te laten vullen in de door uw gewenste verpakking. 

Dubbelwandige IBC's

Naast enkelwandige IBC's beschikken we ook over dubbelwandige IBC's. Deze IBC's hebben een volledig gesloten systeem. Hiermee waarborgen we de veiligheid optimaal. 

intro Breustedt Chemie afvullen mengen chemicalien

Al 70 jaar lang dé specialist in distributie van industriële chemicaliën!

Onze grote opslagruimte leent zich er uitstekend voor om ook úw chemicaliën op te slaan.

Of u nu kiest voor IBC’s, cans of vaten: we verpakken uw chemische producten graag voor u.

Bent u op zoek naar een afwijkende concentratie van uw product ten opzichte van de standaardconcentratie? Geen probleem!

Als u een eigen receptuur heeft, kunt u voor het mengen en oplossen ook bij ons terecht.