O8nze diensten

Of u nu chemicaliën wilt bestellen, opslagruimte voor uw chemische producten zoekt of deskundig advies wilt: bij Breustedt bent u aan het juiste adres. Maar dat is nog niet alles: ook voor het mengen, oplossen of verdunnen van chemicaliën kunt u bij ons terecht. Om onze klanten optimaal te ontzorgen, gebruiken wij telemetrie. Met deze software kunnen wij dagelijks op afstand de voorraadstand van uw chemische producten inzien.

Distributie chemicaliën

Als u chemicaliën bij ons bestelt, wilt u uiteraard dat wij uw chemische producten zo snel mogelijk leveren. Dat snappen wij bij Breustedt maar al te goed. We zijn niet voor niks al 70 jaar lang dé specialist in distributie van industriële chemicaliën.

Op- en overslag / warehousing

Door opslag in één van onze 34 afvultanks én een geautomatiseerd proces om uw bestelling te produceren, is uw product binnen no-time naar u onderweg.

Afvullen / verpakken

Afvullen én duurzaam verpakken op klantvraag, dat kenmerkt onze dienstverlening. Wij leveren onze producten in vaten, IBC's, cans en bulk.

Chemicaliën bestellen

Bij Breustedt hebben we een groot assortiment aan chemische producten. En bestellen gaat nu wel heel eenvoudig.

Verdunnen / afdunnen

Onze deskundige medewerkers verdunnen vloeistoffen tot elk gewenst percentage.

Mengen / oplossen

Inhoudelijke productkennis is bij het mengen en oplossen van chemicaliën onmisbaar. Wij doen dit graag voor u.

Voorraadbeheer / telemetrie

Met telemetrie zien we precies wat ú in huis heeft. Met deze innovatieve software heeft u uw nieuwe voorraad chemicaliën altijd op tijd!

Product Ondersteuning

Door onze jarenlange ervaring in de wereld van chemicaliën zijn wij experts als het gaat om inhoudelijke productkennis.

Op zoek naar een opslagruimte voor uw chemicaliën? Regel het vandaag nog! Start nu